Uitwedstrijd naar KV Mechelen

Op 17 februari geven we de vorige ploeg van onze coach partij op het veld van KV Mechelen.

Inschrijven kan via deze pagina.

Bus


 • Vertrek aan de kring : 18.15u
 • Carpool Lummen : 18.35u

Prijzen


 • Zitplaatsen : 21 euro
 • Zitplaatsen -16 jaar : 11 euro
 • Rolstoelen : gratis
 • Begeleider : gratis

Opgelet : er kunnen maar 5 rolstoelen mee

Aangezien er in Mechelen maar zeer weinig zitplaatsen beschikbaar zijn gelieve zo veel mogelijk staan te bestellen.

Uitwedstrijd naar KV Mechelen

Op zondagavond 5 december 2021 trekken we naar Mechelen voor een duel tegen een rechtstreekse concurrent voor een plaats in PO I. De wedstrijd zal worden gespeeld om 21u.

BAOW zal opnieuw een bus inleggen. Inschrijven kan zoals gebruikelijk via de site.

Inschrijven kan tot zondag 28 november 2021 om 18u.

Vertrek


We vertrekken aan de Kring om 18.45u.

Wie wil kan in Lummen opstappen.

Prijzen


Staanplaatsen : Volwassene : 16 euro -19 jaar : 11 euro

Zitplaatsen : Volwassene : 19 euro -19 jaar : 16 euro

Rolstoelen : gratis Begeleider betaalt een prijs zoals hierboven weergegeven

er kunnen maximaal 5 rolstoelen mee !

Bus : 12,5 euro

Let op : dit is een combiregeling !

Geldende corona maatregelen


Voor je op de bus stapt toon je :

je identiteitskaart je Covid Safe Pas of een bewijs dat je recent getest bent of een herstelcertificaat hebt. Zowel in Genk als in Mechelen zal dit streng gecontroleerd worden.

Maatregelen In de bus

De eerste 2 zetelbanken achter de chauffeur en achter de gidsstoel dienen vrij te blijven. Het is verplicht voor iedereen gedurende de hele rit je mondmasker op te houden. Het toilet mag niet gebruikt worden.

PHP took 0.020 seconds to execute.
Posts Folder: Nieuwsberichten
Images Folder: Afbeeldingen
PHP Version: 8.1.16
Alloy v3.3.1
Post ID: uitwedstrijd-naar-kv-mechelen

KIES JE WEDSTRIJD

Image
Image
Sclessin
APRIL
9
18:30
Image
Uitwedstrijd 1
3-2
Uitwedstrijd 2
1-4
Uitwedstrijd 3
0-4

Zoals het een supportersclub betaamt gaat ook BAOW mee naar alle uitwedstrijden van KRC Genk. Wij voorzien aangepaste bussen met een lift zodat mensen in een rolstoel makkelijk mee de verplaatsing kunnen maken. Voor sommige matchen zijn de plaatsen beperkt zodat het zaak is tijdig in te schrijven.

We vertrekken steeds aan ons supporterslokaal de Kring in Genk. Indien mogelijk pikken we ook mensen op aan de kiss and ride parking in Lummen of Paal Beringen. Indien dit zo is delen we dit steeds duidelijk vooraf mee.

Wil je mee naar een uitwedstrijd ? Kies hieronder dan de betreffende wedstrijd en vul het reserveringsformulier in.

BEREKEN HIER JE ABONNEMENTSPRIJS

Vul de verschillende parameters in die voor jou van toepassing zijn en zie hoeveel een abonnement je zal kosten voor het seizoen 2022-2023.

Aantal:

Afrekening

01. Basisabonnement

€ [abonnement]

- Abonneekorting

- € [abonnee]


02. Beloften

€ [beloften]

- Abonneekorting

- € [abonnee beloften]


03. Ladies

€ [ladies]

- Abonneekorting

- € [abonnee ladies]


04. Lidkaart BAOW

€ [baow-formatted]

- Begeleider

Gratis

€ [subtotaal]

Gelieve het bedrag van [subtotaal] € over te schrijven op de rekening van BAOW BE24 4544 1628 2138 met vermelding van "abonnement en lidgeld BAOW 22-23 + je naam + naam begeleider + (beloften) + (ladies)".

Maurice BIELEN
 • Kerkstraat 61, 3550 Heusden - Zolder
 • 0485 12 48 23
 • Stuur mail
Michel BORTELS
 • Sprinkelestraat 1B3, 3690 Zutendaal
 • 0478 82 23 56
Geert MEURS
Maurice BIELEN
 • Kerkstraat 61, 3550 Heusden - Zolder
 • 0485 12 48 23
 • Stuur mail
Stefaan MOORS
Willy HAESSEN
Peter VANDAEL
 • Weg naar Gruitrode 78 , 3660 Oudsbergen
 • 0473 35 81 41
Luc CONINGS
 • Bouwdewijnlaan 164 3630 Maasmechelen
 • 0475 41 79 09
 • Stuur mail
Franky RONDAGS
Traina ROSOLINO
Davy VANHEUSDEN
 • 15 augustusstraat 21 bus 11 , 3690 Zutendaal
 • 0468 12 66 08
 • Stuur mail
Anders SZCZUBIALA
Gilbert SMEERS
 • Hengelhoefstraat 91 , 3600 Genk
 • 0479 21 46 55
 • Stuur mail
Blue Army on Wheels (BAOW) werd op 17 juni 2000 boven de doopvont gehouden. Het was de eerste supportersclub voor mensen met een beperking in België. De aanleiding voor de oprichting van de club waren de mistoestanden bij de organisatie van de bekerfinale KRC Genk tegen Standard in het Koning Boudewijn stadion, waardoor slechts enkele rolstoelsupporters van KRC Genk ter plaatse de wedstrijd konden bijwonen. Geen of slechte informatie vanuit KRC Genk over de wijze van aanvragen van plaatsen enerzijds en een gebrekkige organisatie door de KBVB anderzijds waren hiervan mede de oorzaak. Met heel wat ontgoochelde supporters als resultaat.

De missie van BAOW is te zorgen dat ook rolstoelers en andere mensen met een beperking volledig kunnen participeren aan het voetbalgebeuren zowel in Genk als op verplaatsing.

De focus ligt niet enkel op de accommodatie binnen de stadions, maar ook op de parkeerplaatsen, de begeleiding van de rolstoelers naar en van de stadions, de veiligheid van de rolstoelers binnen de stadions enz.

Wij doen dit in een goede samenspraak met het bestuur van KRC Genk en de Overkoepelende Supportersvereniging van KRC Genk, (OSV), waarbij Blue Army On Wheels de spreekbuis is voor de mensen met een beperking.

Daarnaast wil Blue Army On Wheels ook de andere clubs en al hun supporters sensibiliseren voor de problematieken waarmee supporters met een beperking geconfronteerd worden. Op deze manier hoopt de supportersclub bij te dragen aan de erkenning van mensen met een beperking als volwaardige supporters.
Blue Army On Wheels telt momenteel een 200 leden , validen en mensen met een beperking samen. Het merendeel van de mindervaliden zijn voornamelijk rolstoelers.

Welkom bij CAFé !

BAOW volgt nauwgezet de werking van CAFE. CAFE groepeert alle belanghebbenden van de grote voetbalfamilie enerzijds met ondersteuning en advies, met als doel de voorzieningen en diensten in Europese stadions geschikt te maken voor supporters met een beperking.

CAFE werkt nauw samen met de UEFA, de aangesloten nationale bonden en clubs, groeperingen van gehandicapte supporters (op nationaal en lokaal niveau), organisaties zoals FARE en nationale ngo’s voor gehandicapten en supportersnetwerken zoals Football Supporters Europe.

CAFE stimuleert de uitwisseling van beste praktijken op diverse en lanceert nieuwe ideeën en initiatieven. Op de website van CAFE is een grote hoeveelheid nuttige informatie, technische rapporten en stadiongidsen (gebouwen en diensten) voor supporters met een beperking te vinden. Deze documenten worden gepubliceerd zodra de auteurs hiervoor toestemming hebben gegeven en kunnen worden gekocht door overheidsinstanties.

CAFE ondersteunt supporters met een beperking bij het opzetten van lokale en nationale groeperingen en voorziet hen van informatie over voorzieningen en diensten in voetbalstadions.
CAFE ziet zich als vertegenwoordiger van gehandicapten in heel Europa en staat open voor iedereen – de plek voor elke voetballiefhebber.

CAFE en BAOW zijn pas tevreden als alle diensten en voorzieningen bij voetbalwedstrijden voor iedereen in gelijke mate toegankelijk zijn.

K.R.C. Genk besteedt veel aandacht aan supporters met een beperking. De club zit regelmatig samen met het bestuur van BAOW om de toegankelijkheid van de wedstrijden en het stadion constant te verbeteren voor mensen met een beperking.

Tribune BAOW

Sinds seizoen 2009-2010 zijn er voor de leden van BAOW speciale plaatsen gecreëerd op de "Peter Conings tribune". Deze plaatsen bevinden zich in de vakken H-I-J-K-L-M. In totaal zijn er 56 plaatsen voorzien voor de rolstoelsupporters en een 50 tal plaatsen voor niet rolstoelers, en die raken aardig ingevuld.

Blindentribune

KRC-Genk heeft 10 plaatsen voor mensen met een visuele handicap en 10 plaatsen voor hun begeleiders op de onderste rij van Tribune Z8. Blinden en slechtzienden hebben de mogelijkheid om een dagticket of een abonnement aan te schaffen.

Ingang

De ingang is in Genk Zuid (ijzeren poort).

Parking

Blue Army On Wheels maakt gebruik van de groene parking. Toiletten zijn voorzien onder de vakken K en L. Er is een speciale kantine in de corner van de grote tribune.

Bezoekende supporters

De bezoekende supporters met een beperking nemen plaats onder de overdekte dug out voor de tribune van de bezoekers.

Meer info
Wettelijke info
Clublokaal

Iedere supportersclub heeft een vaste ontmoetingsplaats. Zo heeft BAOW zijn clublokaal in De Kring te Waterschei - Genk. Hier kunnen de rolstoelers en hun begeleiders voor en na elke thuismatch gezellig samenkomen. De uitbater van De Kring reserveert voor elke match een aantal parkeerplaatsen voor rolstoelers. Van daaruit vertrekken wij allen in groep naar het stadion. Voetbal een feest... ook voor rolstoelers.

DE KRING
Onderwijslaan 2 3600 Genk

Contact

Blue Army On Wheels vzw
Dennenstraat 3 3600 Genk

0477 83 39 95
info@bluearmyonwheels.be

bank : BE24 4544 1628 2138

KBO : BE082519988